Uniform shiu pelerinë reflektuese

RW093_LGR_PLN_1500_1
20990

Uniform shiu pelerinë reflektuese

7.00 

  • Rrobat e shiut janë të bëra nga pëlhure poliesteri, të pa depërtueshme nga shiu
  • Madhësia Standarde, më të gjera se normalisht për tu veshur sipër rrobave të përditshme
  • Të rehatshme dhe të përshtatshme, me mundësi ajrosje
Shifra: 16833 Kategorit: ,
View cart