Pelerine Shiu e Gjelbert Polieretan

70306_480-2-main00-0
hh-workwear-70129-480ag-h_01_1_
hh-workwear-70129-480ag-f_01_1_
hh-workwear-70129-480ag-cd_01_1_
hh-workwear-70129-480ag-r_01_1_

Pelerine Shiu e Gjelbert Polieretan

8.00 

  •  Rrobat e shiut janë të bëra nga poliertan të pa depërtueshme nga shiu
  • Madhësia Standarde, më të gjera se normalisht për tu veshur sipër rrobave të përditshme
  • Të rehatshme dhe të përshtatshme, me mundësi ajrosje
Shifra: 32168 Kategorit: ,
View cart