Mbajtes Tv Levizes 39″ – 70″ HY003A

-21%
31449

Mbajtes Tv Levizes 39″ – 70″ HY003A

9.49 

  • E përputhshme me ekranet 39 ​​inç deri në 70 inç 
  • E përputhshme me modelet VESA 400X600
  • I përshtatshëm për ekranet LED, LCD dhe plazma të sheshta dhe të lakuar
  • Kapaciteti i ngarkesës: 65kg
  • Largësia nga muri: 26mm
  • Kllapa të dëgjueshme, me kyçje të sigurt
  • Instalim i lehtë
Shifra: 31449 Kategorit: ,
View cart

Përshkrimi

Lloji i montimit Montimi në mur
Lloji i Lëvizjes E rregulluar 360
Pajisjet e përputhshme Televizionet
Aksesor montimi Po
Ngjyrë E zezë
Madhësia minimale e pajtueshme 39 inq
Madhësia maksimalee pajtueshme 70 inq