Mbajtes Tv Levizes 32″ – 55″ HT002

31450

Mbajtes Tv Levizes 32″ – 55″ HT002

8.49 

  • E përputhshme me ekranet 32 ​​inç deri në 80 inç 
  • E përputhshme me modelet VESA 
  • I përshtatshëm për ekranet LED, LCD dhe plazma të sheshta dhe të lakuar
  • Kapaciteti i ngarkesës: 30kg
  • Pjerrësia: -5° /+ 15°
  • Kllapa të dëgjueshme, me kyçje të sigurt
  • Instalim i lehtë
Shifra: 31450 Kategorit: ,
View cart

Përshkrimi

Lloji i montimit Montimi në mur
Lloji i Lëvizjes E rregulluar 360
Pajisjet e përputhshme Televizionet
Aksesor montimi Po
Ngjyrë E zezë
Madhësia minimale e pajtueshme 32 inq
Madhësia maksimalee pajtueshme 55 inq