Mbajtes Tv Levizes 23″ – 55″

31451
fb65cecbbc5d5d57a94ce01f6bd7d624ab65529a_18bf6a9deb70161a6850c239de995ad441dedc17_2017_01_11_08_04_20_420_aded_optimized

Mbajtes Tv Levizes 23″ – 55″

14.49 

  • E përputhshme me ekranet 23 ​​inç deri në 55 inç 
  • E përputhshme me modelet VESA deri në 400 x 400
  • I përshtatshëm për ekranet LED, LCD dhe plazma të sheshta dhe të lakuar
  • Largesia nga muri: 60mm
  • Pjerrësia: -/+ 15°
  • Kllapa të dëgjueshme, me kyçje të sigurt
Shifra: 31451 Kategorit: ,
View cart

Përshkrimi

Lloji i montimit Montimi në mur
Lloji i Lëvizjes E rregulluar 360
Pajisjet e përputhshme Televizionet
Aksesor montimi Po
Ngjyrë E zezë
Madhësia minimale e pajtueshme 23 inq
Madhësia maksimalee pajtueshme 55 inq