Kxs6530 Kuti Pune Xblock Kistenberg

-10%
X_Block_Solid_Toolbox_KXS6530_widok_04_etyk.png
X_Block_Solid_Toolbox_KXS6530_open_widok_04.png
X_Block_Solid_Toolbox_KXS6530_widok_01_etyk.png

Kxs6530 Kuti Pune Xblock Kistenberg

26.99 

Shifra: 30408 Kategori:
View cart

Përshkrimi

X-BLOCK SOLID TOOLBOX PRO është projektuar me një copë litari të fortë, është plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe me vlerësim IP65.

Produkti është i pajisur me një dorezë ngritjeje praktike, dy ndarëse të shkëputshme dhe një mbajtës të brendshëm.

Një vizore cm/inç është vendosur në kapak.