Kmss553585b Kuti Pune Modular Solution Kistenberg

30411
Modular_Solution_SET_KMSS_553585_B_open_widok_04_1.png
Modular_Solution_SET_KMSS_553585_B_rozlozenie_widok_04_0.png

Kmss553585b Kuti Pune Modular Solution Kistenberg

89.99 

  • Dimensionet: 530 x 355 x 825 mm
SKU: 30411 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Seti MODULAR SOLUTION përfshin një modul të lëvizshëm me një dorezë ngritëse, tre ndarëse të shkëputshme, njëra prej të cilave mund të veprojë edhe si një mbajtës shumëfunksional për veglat e dorës, një dorezë teleskopike dhe rrota të shkelura të mbuluara me elastomer.
Njësia tjetër në komplet është kutia e veglave me një dorezë, kapëse të forta ABS dhe dy ndarëse të shkëputshme brenda kutisë.
Njësia e fundit në komplet është organizatori me kapak polikarbonat dhe kupa të shkëputshëm