Kop5025-4c Kuti Pune Optima Kistenberg

Optima_KOPA5025_widok_04.png
Optima_KOPA_5025.png
Optima_nosidlo_do-6030.png

Kop5025-4c Kuti Pune Optima Kistenberg

14.99 

  • Dimensionet: 470 x 256 x 238mm
Shifra: 30436 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Kuti veglash multifunksionale OPTIMA:
– Trupi i bërë nga një përzierje polimerësh me forcë të shtuar.
– Organizues me kapak polikarbonat të qëndrueshëm.
– Tabaka funksionale brenda.
– Dorezë ergonomike.
– Mbërthyes të qëndrueshëm me dy komponentë të bërë nga ABS dhe elastomer.