Komoda PVC LISBONA B2+B4 130cm

1.4

Komoda PVC LISBONA B2+B4 130cm

Shifra: 32773 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.