Komoda PVC LEON 80cm

LEON

Komoda PVC LEON 80cm

Shifra: 32704 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.