Komoda PVC DOHA B5 80cm

DOHA-B5

Komoda PVC DOHA B5 80cm

SKU: 32770 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.