Komoda PVC BATA 100CM

BATA

Komoda PVC BATA 100CM

SKU: 32763 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.