Komoda PVC ATLANTA C13 (Një Ngjyrësh) 80cm

ATLANTDSDSDSFFSDSFDF

Komoda PVC ATLANTA C13 (Një Ngjyrësh) 80cm

SKU: 32388 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.