Komoda PVC ATLANTA C12 (Një ngjyrësh) 80cm

1.2 (1)

Komoda PVC ATLANTA C12 (Një ngjyrësh) 80cm

Shifra: 32387 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.