Komoda PVC ALTEA 80715 80CM

ALTEA 1

Komoda PVC ALTEA 80715 80CM

Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.