Komoda APIA 50CM

434428441_920156080117397_8240977460726364489_n

Komoda APIA 50CM

Kategori:

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.