Komoda PVC ALTEA 8010 80cm

ALTEA 6

Komoda PVC ALTEA 8010 80cm

Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.