Ventillator 60w 413003 Fi250

413001_Slika_1

Ventillator 60w 413003 Fi250

44.99 

Shifra: 31056 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Përdoret në sistemet e marrjes dhe shkarkimit. Ajros hapësirat e mbyllura si: ndërtesa banimi, zyra, impiante prodhimi, magazina, tregje, laboratorë, spitale, punishte, hambare moderne. Eliminon ndotësit: aceton, fluor, klor, dioksid squfuri, dioksid karboni, monoksid karboni, amoniak, polen, molekulat e lëndinës, avujt e vajit, pluhurin e metalit dhe çimentos.

Tensioni: 250V / 50Hz
Fuqia: 60 W
Shpejtësia: 1300 rpm.
Rrjedha e ajrit: 800 m ^ 3 / h
Dimensionet (mm): RA-250; B-313; C-8; D-70, E-60