Ventillator 36w 413001 Fi200

413001_Slika_1

Ventillator 36w 413001 Fi200

39.99 

Shifra: 31055 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Përdoret në sistemet e marrjes dhe shkarkimit. Ajros hapësirat e mbyllura si: ndërtesa banimi, zyra, impiante prodhimi, magazina, tregje, laboratorë, spitale, punishte, hambare moderne. Eliminon ndotësit: aceton, fluor, klor, dioksid squfuri, dioksid karboni, monoksid karboni, amoniak, polen, molekulat e lëndinës, avujt e vajit, pluhurin e metalit dhe çimentos.

Tensioni: 250 V / 50 Hz
Fuqia: 36 W
Shpejtësia: 1300 rpm.
Rrjedha e ajrit: 410 m ^ 3 / h
Dimensionet (mm): RA-200; B-257; C-6; D-70, E-53