Tapet hiri 1m pvc

1_org_zoom (5)
3_org_zoom (2)
18K-550×695

Tapet hiri 1m pvc

12.99  Metër

  • Gjatësia pa prerje deri në:  15metra
  • Gjerësi:  1 metër
  • Trashësia: 14mm
  • Ngjyra:  Hiri

Është projektuar për të trajtuar trafikun e lartë njerëzor në dysheme të rrëshqitshme. Lloji i fillit: 100% vinyl kaçurrela pa fund Lartësia: 14 mm + 1 mm Zona e përdorimit: Trafik i rënduar Qëndrueshmëria e ngjyrave: 5 Struktura e bazës: Fundi i hapur Shkalla e thyerjes në të ftohtë: -50 C

Shifra: 8741 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Mbrojtje UV kundër rrezeve të diellit antistatike Strukturë fleksibël që nuk e lodh pjesën e poshtme të këpucës Lehtë për t’u pastruar Ideale për ambiente të jashtme dhe të brendshme Pamje estetike Rezistencë e lartë ndaj goditjeve Aftësi e lartë për të mbajtur papastërtitë Karakteristikë e lehtë për t’u pastruar Tapeti kaçurrelë parandalon substancat e padëshiruara si papastërtia, rëra dhe balta që të hyjnë në brendësi të hapësirës tuaj me strukturën e saj fleksibël dhe me kthetra. Me strukturën e tij të depërtueshme, ai e kalon ujin në fund dhe sipërfaqja mbetet e thatë. Mbron dyshemetë nga konsumimi Është i sigurt me veçorinë e tij jo të ndezshme. Nuk lë shenja djegie si dyshekët e tjerë Lëndë e parë origjinale (Lëndët e para të ricikluara nuk përdoren në produkt) Nuk përmban materiale plastike të përdorura si p.sh. produktet e Lindjes së Largët. Nuk ka substanca kancerogjene që përmbajnë plumb ose kadmium I përshtatshëm për të gjitha kushtet atmosferike Pa erë