Boce Plini 10kg

WhatsApp Image 2021-11-30 at 14.15.45

Boce Plini 10kg

55.00 

  •  Testuar: Certifikatë nga CE dhe Cavagna Group Italy
  •  Standarti: Europe
  •  Pesha: 10KG
Shifra: 8727 Kategorit: ,
View cart