Corada 6×10 E Kaltert/Bardhe

81XUZ6NPkUL._SL1500_.jpg
Hf39248f4097444e2ad94e0762dfcf7785.jpg

Corada 6×10 E Kaltert/Bardhe

38.00 

  • Rezistente Ndaj Ujit, Rrezeve UV, dhe Ndaj Dryshkut .
  • E Ndërtuar me Litar të Qëndrueshëm kundër Grisjeve/ Çarjeve.
  • Përdorim shumë funksional si në Mjedise Profesionale Ndërtimi, Kushte të Vështira të Motit, Mbulim i Makinave dhe Mobiljeve
SKU: 30551 Kategori:
Shihni shportën