Raft Plastik 700x300x1330mm t70/4

31040-1
31040

Raft Plastik 700x300x1330mm t70/4

28.00 

  • Pesha Maksimale për raft: 20kg
  • Dimensionet e Raftit: 70x30x133 cm
  • Pesha e Produktit: 4.5kg
  • Ngjyra: e zezë
  • Numri i rafteve: 4

E prodhuar nga polipropileni, material kundër goditjes, rezistent ndaj temperaturave të larta dhe të ulëta, vajrave dhe tretësve

Lahet dhe nuk thith aromat dhe lagështinë

Shifra: 31040 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Raft i zi me nivele i bërë nga plastika me një dizajn të thjeshtë, të qëndrueshëm dhe praktik, ka një paketim shumë kompakt dhe vjen me një broshurë montimi dhe përdorimi. Ngarkoni 20 kg për raft Celular i prodhuar nga polipropileni i përshtatshëm për përdorim si brenda një magazine, një dollapi dhe jashtë shtëpisë jashtë në kopsht ose në një tarracë: Material rezistent ndaj goditjeve Rezistent ndaj të ftohtit, rezistent ndaj motit dhe ndaj vajrave dhe tretësve Dollap i hapur me rafte që ju lejon të rregulloni librat, enët dhe veglat e shtëpisë, duke ju lejuar të përfitoni nga hapësira në lartësi. Ideale për t’u përdorur si mbajtëse vazoje për t’u vendosur për të mbajtur të gjitha bimët dhe lulet në rregull. Mirëmbajtje e lehtë raftet mund të lahen, nuk thithin aromat dhe nuk ruan lagështinë. Këto rafte kanë montim shumë të thjeshtë dhe të shpejtë të ndërlidhur, pa përdorimin e mjeteve. Ato janë të dizajnuara për montim në mur, për siguri më të madhe sidomos për fëmijët. Këto dollapë prodhohen me plastikë të riciklueshme, të riciklueshme, në përputhje me rregulloren REACH. Pesha maksimale për raft: 20 kg