Qelesa Kombinues 12pjes

12pcs

Qelesa Kombinues 12pjes

19.90 

Madhësitë në Set: 6,8,10,11,12,13,14,15,16,17,19,20mm

 

 

SKU: 3801 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

✓ Të farkëtuara nga krom vanadiumi dhe çeliku  karbonit

✓ Të lyera me krom për mbrojtje nga ndryshku