Gidore Set 108pcs Top

1003126071_w700_h500_nabor-instrumentov-108

Gidore Set 108pcs Top

49.00 

Shihni shportën

Përshkrim

Vegla 108 Pjesë. Veglat më të mira BT50108

Modeli më i popullarizuar nga e gjithë gama e kompleteve të veglave gjysmë profesionale dhe profesionale. Kutia përfshin gjithçka që mund të jetë e dobishme kur riparon çdo makinë. Por në të njëjtën kohë, duke blerë këtë set, nuk paguan tepër për mjetet që nuk do t’i përdorësh.

Vegla më e mirë BT50108 është projektuar për të punuar në garazh ose në një mini-sto. Kit i saj përfshin ratchets dhe nozzles me një katror pune prej 1/2 dhe 1/4 (nga 4 në 32 mm), si dhe bits, kokat e qirinjve, qaforet, dorezë kaçavidë, gimbals dhe kokat “yll”, të cilat janë përdorur gjatë riparimit të makinave të huaja.

Të gjitha kokat dhe nozzles janë bërë nga çeliku chrome-vanadium, ratchets kanë 72 dhëmbë, në kontrast me kits të ngjashme të veglave nga prodhuesit e tjerë, të cilat janë të pajisura zakonisht me ratchets për 45 dhëmbë me të njëjtin çmim.

Veglat janë përfunduar në një kuti plastike të qëndrueshme.