Mbulesa e pllakës së hekurosjes

Më e Shitura
small 120×46

Mbulesa e pllakës së hekurosjes

2.00 

  • Lartësia: 15cm
  • Madhësia tabelës: 30x74cm
Shifra: 20048 Kategori:
View cart

Përshkrimi

• Ofron hekurosje të rehatshme dhe të lëmuar të nivelit të lartë falë shamisë

• Felt dhe pëlhura janë të laminuara me njëra-tjetrën.

• Rezistent ndaj nxehtësisë.

• I përshtatshëm për të gjitha dërrasat e hekurosjes ndërmjet 30-97cm deri 38-110cm