Mbulesa e pllakës së hekurosjes termike

Më e Shitura
52×135 cm
52×135.11
10372605739058

Mbulesa e pllakës së hekurosjes termike

9.00 

  • Lartësia: 15cm
  • Madhësia tabelës: 30x74cm
Shifra: 20044 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Pëlhurë termike e shtresës së parë

Shtresa 2 Shtresa izoluese

Felt termik i shtresës së tretë

* Karakteristikë absolute jo ndezëse në pëlhurë dhe e ndjerë edhe nëse hekuri harrohet në pozicionin e punës.

* Meqenëse poret e pëlhurës termike janë të mbyllura, falë veçorisë së saj rezistente ndaj avujve, pjesët metalike të dërrasës së hekurosjes janë inox.

* I përshtatshëm për të gjitha llojet e dërrasave të hekurosjes.

* Falë veçorisë së reflektimit të avullit me dy drejtime, humbje minimale të avullit dhe rrjedhimisht efikasitet i lartë i hekurosjes me fuqi edhe me hekura me fuqi të ulët. Kështu kursen energjinë elektrike.

* Sipërfaqe speciale e rrëshqitshme për efikasitet maksimal të hekurosjes.

* Dimensioni: 52cmx135cm