Kabllo per Automjete 1000AMP

5555
5555.1
5555.2

Kabllo per Automjete 1000AMP

6.50 

Shifra: 5556 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Karakteristikat:

  • E ndërtuar nga tela alumini e veshur me bakër të bllokuar për forcë, fleksibilitet dhe rezistencë ndaj kthesave
  • Kabllo me matës të rëndë 4 me kapëse të veshura me bakër
  • Kabllot përforcuese vijnë me një çantë udhëtimi
  • E koduar me ngjyra e kuqe dhe e zezë për terminalet pozitive dhe negative
  • E përkryer për makina, kamionë, furgona, motoçikleta dhe SUV