Indikator Elid 224.4 Metalka Majur

2333

Indikator Elid 224.4 Metalka Majur

10.00 

SKU: 11901 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Instalimi: Montim në mur në kuti montimi PM4, VM4 dhe kuti montimi standarde për tregues nga prodhues të tjerë
Vlerat e vlerësuara: 16AX / 250V
Shkalla e mbrojtjes: IP20
Përmasat: 160×95 mm
Lloji i lidhjes: vidë
Materiali i nënbashkimit: plastikë (polikarbonat)
Ngjyra: e bardhë