Jakne Bardh+Hiri

PhotoRoom-20211031_105631

Jakne Bardh+Hiri

13.90 

  • Veçori cilësore që perfshijnë xhepa të poshtëm per ngrohtësine e duarve
  • Anë elastike për lirshmëri në lëvizje
  • Hapje me kopsa dhe zinxhire të fshehur
  • 4 Xhepa për vendosje të sigurt
SKU: 12160 Kategori:
Spastroje

Informacion shtesë

Madhësia

46, 48, 50, 52, 54, 56