Zmerilues Einhell Tc-us 350

81zeBR3zqlL._AC_SL1500_
71FmGXONysL._AC_SL1500_
81SirSZNxiL._AC_SL1500_
81v48mQrnBL._AC_SL1500_
71ejnELPp8L._AC_SL1500_
71IRCuUBOJL._AC_SL1500_
61CK8t59JDL._AC_SL1500_
61+B-wywVtL._AC_SL1500_
61jOHE4bq8L._AC_SL1500_

Zmerilues Einhell Tc-us 350

125.00 

Shifra: 31234 Kategori
Shiko Shportën

Description

  • Garancion: 1 Vit
  • Funksioni i rripit të bluarjes/smerilimit dhe rrotës së bluarjes/smerilimit
  • Kapuç mbrojtës i cili mbyllet anash për funksionim të sigurt
  • Dritare mbrojtëse e rregullueshme me shkëndijë, pa nevojë për asnjë mjet
  • Mbështetje të mëdha pune të rregullueshme për një gamë të gjerë aplikimesh
  • Dizajn i fortë dhe pa shtrembërime
  • 4 këmbë gome për qëndrim të sigurt dhe me dridhje të ulëta
  • I kompletuar me rrotë bluarëse/smeriluese të trashë
  • Përfshirë rrip bluarje/smerilimi