W-D100.jpg

Wd-40 100ml

2.70 

  • Pastron dhe mbron veglat elektrike, veglat precize, stërvitjet e rënda, sharrat
  • Nxjerr lagështinë nga kandelat, instalimet elektrike
  • Ndihmon në heqjen e njollave të katranit të rrugës dhe shenjave të gërvishtjeve nga makinat
Shifra: 30851 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Produkti me shumë përodrime WD-40 mbron metalin nga ndryshku dhe korrozioni, depërton në pjesët e mbërthyera, zhvendos lagështinë dhe lubrifikon pothuajse çdo gjë.

Pa dyshim, është thelbësore për amvisëri origjinale e gjithanshme.

Si rezultat i formulës unike të WD-40, është edhe i shkëlqyeshëm në heqjen e yndyrës, papastërtive dhe të tjera nga shumica e sipërfaqeve