Sperkatese Multifunksionale Cellfast 714

50-750-standard

Sperkatese Multifunksionale Cellfast 714

5.99 

  • komplet me një spërkatës ergonomik shumëfunksional të klasit të lartë VARIANT dhe lidhës i shpejtë i zorrës – ndaloni SAFETOUCH
  • Koka e rregullueshme në rangun prej 180°
  • sistemi SAFETOUCH™ siguron një kapje të besueshme dhe komoditet përdorimi, si dhe mbron produktin nga dëmtimet aksidentale
Shifra: 12829 Kategori:
View cart