Rubinet Elektrike

hu03
1444300627_w640_h640_protochnyj-vodonagrevatel-instant
1444300645_w640_h640_protochnyj-vodonagrevatel-instant
1444300650_w640_h640_protochnyj-vodonagrevatel-instant (1)

Rubinet Elektrike

34.90 

Shifra: 10413 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Fuqia e unifikuar është ngrohja e shpejtë 3000 vat, 5 sekonda! Temperatura në rreth 30 gradë deri në 60 gradë
plastika inxhinierike ABS, rezistente ndaj temperaturës së lartë, e butë dhe e fortë, jo e lehtë për t’u gërvishtur, qëndrueshmëri e
fortë kundër vulosjes, rrezatimi UV, në mënyrë që produkti të mos jetë i lehtë ndaj plakjes,
siguria është më e qëndrueshme dhe e qëndrueshme

Karakteristikat:

Materiali kryesor: bakër i rafinuar mjedisor + plastika inxhinierike ABS
Mënyra e hyrjes: nën ndikimin
mbulim i shumëfishtë Bobina: Niveli diamanti Bobinë qeramike
Tub ngrohjeje: Element ngrohës me astar bakri me pastërti të lartë
Gjatësia e kordonit : rreth 1,5 m

Konsum i ulët
Lehtë për t’u instaluar dhe përdorur
Vetëm 3-5 sekonda, ujë i nxehtë 30-60 gradë për t’u përdorur
Nuk duhet ngrohur paraprakisht, Siguroni ujë të nxehtë gjatë gjithë kohës.
Uji është i ndarë nga elektriciteti.
Siguri absolute
Me Mbrojtjen e pajisjeve elektrike kundër rrjedhjeve
Çelësi i rrjedhës së ujit, për të siguruar ndërprerjen e energjisë elektrike.
I shpejtë dhe efikas, i lehtë për t’u përdorur, temperatura e ujit e rregullueshme 30° C deri në 60° C
Presioni i ujit: 0,04-0,5Mpa Vlera
hyrëse (Fuqia) :220V
Fuqia e vlerësuar: 3000w

1.Nxehtësia elektrike pesë sekonda

2.Kontrolli plotësisht automatik
3.Sigurimi i gjashtë
4.Rregullimi i temperaturës pa shkallë

5.Ujë i ftohtë dhe i nxehtë
6.Ujë i shëndetshëm i magnetizuar