Ndriques Solar at-9012b 3 Poqa, mp3, Radio

product_image_910d3b9b-0e0d-44a2-886c-c9acf436849e
product_image_9c28c9fc-2050-4b16-b803-ebb0bab70ca9
product_image_9516be11-6be6-4a8d-a699-f190a554a890

Ndriques Solar at-9012b 3 Poqa, mp3, Radio

39.00 

Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Merrni këtë komplet të sistemit të ndriçimit diellor me cilësi të lartë me tre llamba LED, radio FM dhe Mp3 Player. Porositni në internet dhe dorëzojeni në pragun tuaj.1. Struktura e të gjithë sistemit është e thjeshtë. Lehtë për t’u përdorur 2. Panele diellore me jetëgjatësi – më shumë se 20 vjet 3. Kontrollues automatik i ndriçimit: me kohë funksionimi të rregullueshme, mbrojtje nga mbirryma 4. Bateria: bateria me jetëgjatësi pa mirëmbajtje 5. Përdorimi kryesor është sistemi atipik për përdorim në shtëpi dhe kohë kampingu ose emergjence. 6. Karikuesi i celularit do të jetë në gjendje të karikojë celularin tuaj për shumicën e llojeve të tregut. 7. MP3 ,radio ,karikuesi i makinës Karakteristikat kryesore Lojtari i kartës së memories FM radio FM Mbështetje Flash Disk 3pcs Llambat led 5v 3W me tela 5 metra dhe ndërprerës 1pcs Karikues celulari me 5 koka Bateria:4v/8000MAH Tension karikimi:DC 506V/7 :