Meter Laser 60M

PhotoRoom-20220402_134814
PhotoRoom-20220402_135012
PhotoRoom-20220402_135100
PhotoRoom-20220402_135142
GOXAWEE-Laser-Distance-Meter-40M-60M-80M-100M-Rangefinder-Trena-Laser-Tape-Range-Finder-Test-Tool.jpg_Q90.jpg_ (1)
GOXAWEE-Laser-Distance-Meter-40M-60M-80M-100M-Rangefinder-Trena-Laser-Tape-Range-Finder-Test-Tool.jpg_Q90.jpg_ (2)
GOXAWEE-Laser-Distance-Meter-40M-60M-80M-100M-Rangefinder-Trena-Laser-Tape-Range-Finder-Test-Tool.jpg_Q90.jpg_

Meter Laser 60M

40.00 

Shifra: 31539 Kategorit: , ,
View cart

Përshkrimi

1. Saktësia: Paraqet matje me rreze të gjatë me saktësi ekstreme dhe mat distancat deri në 40/60/100 metra

2. Lehtë për t’u përdorur: Thjeshtë, me një buton shtypni butonin një herë për të filluar matjen. Metra është mjaft e vogël për t’u futur në çdo xhep

3. Matja e drejtpërdrejtë: Ofron matje të paracaktuar në kohë reale që rregullohet ndërsa lëvizni gjithnjë e më larg objektivit, ashtu si një matës shirit

4. Funksioni i papërshkueshëm nga uji dhe pluhuri mbron masën e distancës lazer në masën maksimale; Madhësia e lëvizshme dhe trupi i fortë prej gome sigurojnë një kapje të mirë; Rripi i kyçit të dorës ju lejon ta mbani njehsorin të qëndrueshëm dhe ta mbani me lehtësi

5. Niveli i lazerit është ideal për shtëpi, ndërtim dhe industri, veçanërisht në zona të mëdha si dhoma, apartamente, ndërtesa, prona të paluajtshme, fabrika, magazina etj.