Kapro Vizore Me Libell 314-60 60cm

314-iso-1030×694 (1)
314-vials-1030×694
314-apl3-1030×694

Kapro Vizore Me Libell 314-60 60cm

9.80 

SKU: 32062 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

314 Set & Match®

Mjeti përfundimtar i paraqitjes dhe shënimit

Veçoritë

  • Vendos dhe përputh sundimtarin
  • 2 shishe rrëshqitëse dhe mbyllëse të lexueshme – horizontale dhe vertikale
  • Mekanizmi i rrëshqitjes dhe mbylljes së shishkës
  • Mbështetja e shkumës pa rrëshqitje parandalon gërvishtjet