Kapro Pej Per Ngjyre 211 30m

211-iso-1030×694
211-card-1030×694
211-box-1030×694
211_part-1030×694
211-apl1-1030×694
211-apl3-1030×694

Kapro Pej Per Ngjyre 211 30m

6.50 

Shifra: 32075 Kategori:
View cart

Përshkrimi

211 Set Linja shkumës

Linja shkumës me shishe shkumës

Veçoritë

  • Këllëf i qëndrueshëm Easygrip™
  • Ganpa fundore të gjitha-në-një: ngjitet në gozhdë dhe parvaz, ngjitet në mur të thatë
  • Pika e lidhjes me grep
  • Kthim i qetë prapa
  • Mbushje e pastër me shkumës – nuk do të derdhet
  • Mbajtëse në mur dhe varëse magazinimi
  • Dizajn bob plumbash
  • Linja 30m (100′).
  • Kapaciteti 85 G (3 oz.).
  • Përfshihet shishe me shkumës të kuqe ose blu 113G (4 oz.)