Kapro Mprehese Lapsi Plus 3laps 275s

275_iso-1030×694
275_APL-1030×694
275-card-1030×694

Kapro Mprehese Lapsi Plus 3laps 275s

4.50 

Shifra: 32055 Kategori:
View cart

Përshkrimi

275 Set i mprehësve dhe lapsave të marangozit

Veçoritë

    • Për të gjithë lapsat e marangozit
    • Disponohet komplet i kartonuar me laps
    • Cilësi e lartë
    • Lapsat nuk do të shkërmoqen gjatë mprehjes