Kapro Libell Set Per Gypa 1/2 3/4 1-2 1/4

350_iso-1030×773 (1)
sdsd
sdsdsds

Kapro Libell Set Per Gypa 1/2 3/4 1-2 1/4

19.00 

SKU: 32064 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Set i nivelit të tubit 350

Set 5 copë

Veçoritë

  • 2 shishe cilindrike duke përfshirë:

– Vertikale dhe horizontale

  • Pranvera e ngarkuar për ngjitje të lehtë me klikim
  • Trup fleksibël ABS i derdhur

Opsione

  • Shfaqja e shiritit të kapjes