Kabllo Vazhduese Trefazore 5×2.5mm PPJ/2m

30724

Kabllo Vazhduese Trefazore 5×2.5mm PPJ/2m

7.50 

  • Gjatësia e kabllos: 30 metra
  • Trashësia e kabllos: 3×1.5mm
  • Prizë mashkull dhe prizë 1-kahëshe Lloji fundor
  • CE- Kabllo i certifikuar
  • Ngjyra: Portokalli
SKU: 30730 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Përshkrim

Kabllo: H05VV-F PP / J Prerje
tërthore (mm ^ 2): 5×2,50
Gjatësia: 2 m
Ngjyra: E bardhë
Prodhuesi: MTG

Kabllot lidhëse janë një grup linjash elektrike fleksibël, zakonisht të bëra nga përçues bakri, seksione të ndryshme të tërthorta të masës PVC të izoluar. Kanë një aplikim të gjerë dhe përdoren më së shumti për prodhimin e kabllove lidhëse për makineri, elektroshtëpiake, soba, frigoriferë, si dhe për prodhimin e kabllove zgjatuese e të ngjashme.