Kabllo Rollne 20m 3×2.5mm Mk2525 Emf 415006

-20%
DSC_3637
DSC_3634
DSC_3589
DSC_3705
DSC_3706

Kabllo Rollne 20m 3×2.5mm Mk2525 Emf 415006

28.00 

 • Gjatësia e kabllos: 20 Metra
 • priza Hyrje:
 • Kabllo i certifikuar CE – TSE
 • Kabllo : 3×2.5mm
Shifra: 31052 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Është i përshtatshëm për përdorim në distanca të gjata dhe të shkurtra në zona të hapura dhe të mbyllura. Ka 4 hyrje monofaze për të operuar 4 pajisje të veçanta.
Specifikimet Teknike

 • Bobina e ngurtë plastike rezistente ndaj thyerjes
 • Prizë grupore e integruar katërkëndore
 • Kontaktet prej bronzi
 • Strehimi i kontaktit rezistent ndaj nxehtësisë
 • Llambë paralajmëruese elektrike
 • Dore e mbrojtur me izolim elektrik
 • Sistemi i lidhjes së sigurt (Terminal).
 • 4 priza të tokëzuara për priza standarde
 • Kabllo i certifikuar CE – TSE
 • Sasia e paketimit: 4
 • Kodi i produktit: MK