Hekur per Hekurosje Aj-2091a Sokany

31315-1

Hekur per Hekurosje Aj-2091a Sokany

29.49 

Shifra: 31315 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Paisja me avull dhe me sperkatje uji arrin te realizoje edhe hekurosjen vertikale per te gjitha ato pelhura qe jane shume delikate edhe duan nje kujdes te vecante.

Mund te ndryshoni temperaturen dhe presionin e ujit ne baze te gradacionit qe ka ne strukturen e saj

Ka tregues te nivelit optimal te ujit dhe te temperatures

Me pllake qeramike

Fuqia : 2400W