Gyp Uji 1″50m i Verdhë me Via

WhatsApp Image 2022-02-04 at 12.42.13
WhatsApp Image 2022-02-04 at 11.45.02 (2)
WhatsApp Image 2022-02-04 at 11.45.02

Gyp Uji 1″50m i Verdhë me Via

70.00 

SKU: 2666 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Zorrë kopshti me 3 shtresa me përforcim të qëndrueshëm të bërë nga fijet më cilësore. Ajo është rezistente ndaj rrezeve UV dhe depozitimit të algave brenda zorrës. E qëndrueshme dhe fleksibël. Ka diapazon të temperaturës – 20 / 60 ° C.