Flladitese V-tac 55w 577079

7923
7923-2
7923-3
7923-4
7923-5

Flladitese V-tac 55w 577079

39.00 

SKU: 31693 Kategori: ,
Shihni shportën

Përshkrim

  • 5 Tehe PP
  • 3 Shpejtësitë
  • Funksioni i lëkundjes – djathtas dhe majtas
  • Grill me rrjetë
  • Maks. 55.96m3/Min
  • Lartësia e rregullueshme – 125 cm max