Valixhe Rio Set 3(S M L) Purple

-30%
WhatsApp Image 2022-05-18 at 12.13.44 PM (1)
WhatsApp Image 2022-05-18 at 12.13.44 PM
WhatsApp Image 2022-05-18 at 12.13.43 PM (1)
WhatsApp Image 2022-05-18 at 12.13.43 PM (2)
WhatsApp Image 2022-05-18 at 12.13.43 PM

Valixhe Rio Set 3(S M L) Purple

84.00 

Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Përmasat:
S:59x36x25cm 2650gr
M:69x46x30cm 3400gr
L:79x54x34cm 4200gr
Valixhe POLO55 të prodhuara me lëndë të parë 100% abs të fortë dhe më të qëndrueshme,
të kombinuara me cilësi, komoditet dhe ngjyra tërheqëse, kjo valixhe nuk do t'ju zhgënjejë
në udhëtimet tuaja dhe ofron mbrojtje maksimale kundër goditjeve.