Valixhe Leon S

1.4
1.3

Valixhe Leon S

20.00 

Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Përmasat:
S:59x36x25cm 2650gr
Valixhe POLO55 të prodhuara me lëndë të parë 100% abs të fortë dhe më të qëndrueshme,
të kombinuara me cilësi, komoditet dhe ngjyra tërheqëse, kjo valixhe nuk do t'ju zhgënjejë
në udhëtimet tuaja dhe ofron mbrojtje maksimale kundër goditjeve.