Valixhe Leon L

1.4
1.3

Valixhe Leon L

30.00 

Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Përmasat:
L:79x54x34cm 4200gr
Valixhe POLO55 të prodhuara me lëndë të parë 100% abs të fortë dhe më të qëndrueshme, 
të kombinuara me cilësi, komoditet dhe ngjyra tërheqëse, kjo valixhe nuk do t'ju zhgënjejë 
në udhëtimet tuaja dhe ofron mbrojtje maksimale kundër goditjeve.