Valixhe Leon Set 3(S M L) Red+

1.31
1.32
1.33
1.34

Valixhe Leon Set 3(S M L) Red+

90.00 

Disponueshmëria:: E SHITUR Kategori:

Përshkrim

Përmasat:
S:59x36x25cm 2650gr
M:69x46x30cm 3400gr
L:79x54x34cm 4200gr
Valixhe POLO55 të prodhuara me lëndë të parë 100% abs të fortë dhe më të qëndrueshme,
të kombinuara me cilësi, komoditet dhe ngjyra tërheqëse, kjo valixhe nuk do t'ju zhgënjejë
në udhëtimet tuaja dhe ofron mbrojtje maksimale kundër goditjeve.