Sklopka Automatike Shimge Ps-01a

12910

Sklopka Automatike Shimge Ps-01a

28.00 

  • Kontrollon presionin e ujit
  • Dimensioni: 22.5×14.5×12 cm
  • Presioni Maksimal: 10Bar
  • Ndizet/fiket automatikisht
  • Ofron presion të qëndrueshëm të ujit
Shifra: 12910 Kategori
Shiko Shportën

Description

Ky ndërprerës presioni siguron një presion të qëndrueshëm të ujit kur ujitet kopshti ose në furnizimin me ujë të brendshëm/pijshëm.

Presioni i tubit të ujit në sistemin e lidhur kontrollohet nga ndërprerësi i presionit. Në rast të rënies së presionit, pajisja ndizet automatikisht dhe rikthen presionin.
Pasi të rikthehet presioni, kontrolli i pompës fiket automatikisht. Pompa kursehet dhe jetëgjatësia e saj rritet. Temperatura maksimale e punës: 60 ° C